Belegging · Ontwikkeling · Realisatie · Beheer

Deze website is ook beschikbaar in deze andere talenBelangrijke projecten

Amstelveen, Amstelveen-Zuid

De Gondel

  • 12.900 m² kantoor
  • ZZ+P Architecten

Rotterdam, Rotterdam Central District

First Rotterdam

  • 45.000 m²
  • Zakencentrum van internationale allure
  • Realisatie

Amsterdam, Amsterdam-Buitenveldert

Cuserpark

  • 10.900 m2

Tekst

Missie en Visie

Maarsen Groep ontwikkelt gebouwen

Maarsen Groep ontwikkelt gebouwen veelal met gebruikers op de voor hen beste locaties. Door het in portefeuille houden van grondposities kunnen wij dan ook de beste locaties voor klanten reserveren.

Lees meerProjecten te huur

Point 7 Amsterdam

Het kantoorgebouw aan de Peter van Anrooystraat 7 is centraal gelegen nabij de Amsterdamse Zuidas. De locatie bevindt zich direct ten noorden van de rechtbank van Amsterdam en ten westen van de Parnassusweg. Het gebouw staat ‘vrij’ in zijn omgeving en heeft een sterke eigen identiteit. De nabijheid van de rijksweg A10 (afslag S108 of S109) maakt de locatie per auto goed bereikbaar. Het aantal parkeerplaatsen ( 1 per 75 m2 vvo) is royaal in deze omgeving. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend door de directe nabijheid van station Amsterdam Zuid (trein, metro, tram en bus). De Peter van Anrooystraat 7 zal binnenkort grootschalig worden gerenoveerd. Zowel in- als exterieur zullen op hoogwaardig niveau een toekomstbestendige opwaardering ondergaan. Zo wordt het energielabel bijvoorbeeld verhoogd van G naar A. Ook wordt de gevel gereinigd en worden alle gevelpuien vervangen. Daarnaast zal de kelder volledig vrij gemaakt worden voor parkeren. Het huidige dek kan plaats bieden aan een nieuw te realiseren restaurant met aangrenzend terras en omringende daktuin. De entree en de lobby worden vernieuwd en op elke verdieping worden nieuwe sanitaire voorzieningen aan het gebouw toegevoegd.

Laatste nieuws

Maarsen Groep verhuurt kantoorruimte aan de Distelweg Amsterdam-Noord

13-07-2016 - Maarsen Groep heeft per 1 juli ca. 550 m² verhuurd aan Senfal B.V. en Vitalselect B.V. op de Distelweg te Amsterdam-Noord.