Belegging · Ontwikkeling · Realisatie · Beheer

Deze website is ook beschikbaar in deze andere talen
Willek. proj.

Corridor 2-4 Breukelen

Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Parkeren 
Te huur: GeheelTekst

Nieuws


Nieuwsberichten

DHB kiest voor FIRST Rotterdam!

22-02-2017

Demir-Halk Bank Nederland (DHB) heeft een huurovereenkomst gesloten met FIRST Rotterdam C.V. voor de 17e verdieping in het kantoorgebouw FIRST. In totaal huurt DHB circa 1.051 m2 kantoorruimte op de nieuwe locatie. De bank heeft haar gebouwen aan de Parklaan verkocht.

DHB Bank is een Nederlandse bank, die een unieke rol speelt in de Europese financiële wereld. Met hun retail-bankingactiviteiten bieden ze een breed scala aan producten. Daarnaast specialiseert de bank zich op het gebied van financiële diensten aan Turkse commerciële ondernemingen in het buitenland en hun Europese zakenpartners.

FIRST is een gezamenlijke ontwikkeling van Maarsen Groep en Rabo Vastgoedgroep, dat medio 2016 werd opgeleverd. Het gebouw, met het certificaat BREEAM Excellent, ligt tegenover het NS-station Rotterdam Centraal en aan het Weena. Naast Robeco, Nauta Dutilh huren ook Petrobras Netherlands, Fit 20 en Cushman & Wakefield in het gebouw.

Sander de Jong, Commercieel Manager bij Maarsen Groep licht de komst van DHB toe: We zijn erg verheugd om een huurder als Demir-Halk Bank te mogen ontvangen in FIRST. De eigen missie en visie van DHB sluit naadloos aan bij een kwalitatief hoogstaand gebouw zoals First. Mede door de ideale ligging van het gebouw ten opzichte van Rotterdam/The Hague Airport en Schiphol kan DHB haar internationale relaties op eenvoudige wijze ontvangen. Wij wensen DHB mooie jaren in Rotterdams nieuwe icoon.

Cushman & Wakefield, waar DTZ Zadelhoff sinds november 2016 onderdeel van is, adviseerde de verhuurder FIRST Rotterdam C.V.. CBRE adviseerde de huurder Demir-Halk Bank