Belegging · Ontwikkeling · Realisatie · Beheer

Deze website is ook beschikbaar in deze andere talen
Projecten m.b.t. verhuur

Bedrijven Centrum Distelweg Amsterdam

Een nieuw ontwikkeld bedrijfsgebouw genaamd Bedrijven Centrum Distelweg, is gelegen op bedrijventerrein Amsterdam Noord 5. Het bedrijventerrein geniet van een groeiende interesse van kantoorgebruikers die graag tussen de ‘industrie‘ gesitueerd willen zijn. Het object bestaat uit totaal circa 7.840 m² bedrijfsruimte en kantoorruimte.

Locatie:
Noord 
Functies:
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Parkeren 
Metrage:
3.040 m² kantoor, 4.800 m² bedrijfsruimte 

Buitenveldertselaan Amsterdam

Zeer representatief kantoorgebouw nabij de Zuidas. Omvat 4.975 m² vvo kantoorruimte, 1.810 m² vvo winkelruimte (en magazijn). Uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer, vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de ringweg A10 en tramhalte/metrostation. Winkelvoorzieningen zijn gevestigd in de directe omgeving. Samen met de bereikbaarheid van het gebouw is dit een ideale locatie om hier uw kantoor te vestigen.

Locatie:
Gebouw Radboud, Buitenveldert 
Functies:
Kantoorruimte, Winkelruimte 
Metrage:
4.975 m² kantoor en 1.810 m² winkelruimte 

Corridor 2-4 Breukelen

Twee bedrijfsgebouwen gelegen op het bedrijventerrein Breukelerwaard. Het ene gebouw omvat 2.610 m² kantoor- en 1.800 m² bedrijfsruimte, het andere 2.134 m² kantoor- en 1.357 m² bedrijfsruimte. Het park is een project van Park Breukelen VOF, en mede door Maarsen Groep ontwikkeld en gerealiseerd.

Locatie:
Bedrijventerrein Breukelerwaard 
Functies:
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Parkeren 
Metrage:
4.744 m² kantoor en 3.157 m² bedrijfsruimte 

Cuserpark Amsterdam

Op een paar minuten van de Zuidas en vlakbij Schiphol en het Amsterdamse Bos, zijn in Amsterdam vier vrijstaande kantoorpaviljoens gerealiseerd. De totale ontwikkeling bestaat uit vijf kantoorpaviljoens, welke samen het Cuserpark vormen. De vijf paviljoens liggen rond een tuin die tevens het dak vormt van een onderliggende parkeergarage. Elk gebouw heeft een eigen identiteit en karakter. Wat de paviljoens gemeen hebben is een luxe uitstraling. Het uitstekend bereikbare Cuserpark is de ideale locatie voor ondernemers die behoefte hebben aan een eigen uitstraling, met oog voor kwaliteit en detail.
De vijf paviljoens dragen de namen Rijn, Amstel, Vecht, Sluisgebouw en Nieuwe Rijn en beschikken over een verhuurbaar vloeroppervlak van in totaal 10.900 m2.

Locatie:
Amsterdam-Buitenveldert 
Functies:
Kantoorruimte, Parkeren 
Metrage:
10.900 m2 

Edison Amstelveen

Gebouw Edison ligt op steenworp afstand van het stadshart van Amstelveen, nabij de rijkswegen A2, A4, A9 en A10. Het gebouw omvat 5.950 m² (vvo) kantoorruimte, verdeeld over 5 lagen. De kantoorruimten hebben een licht en transparant karakter.

Locatie:
Amstelveen-Centrum 
Functies:
Kantoorruimte, Parkeren 
Metrage:
5.950 m² kantoor 

Edison Amstelveen

Edison.jpg

Kantoorgebouw Edison, Amstelveen

Download dit bestand

FIRST Rotterdam Rotterdam

FIRST is de nummer één kantoorlocatie van Rotterdam. De architectuur is hoogwaardig, de plek perfect. FIRST ligt in het hart van het prestigieuze Rotterdam Central District. Recht tegenover Rotterdam Centraal: de entree naar de stad, de portal naar Europa.

Onderdeel van FIRST is de ruim 120 meter hoge FIRST TOWER. Een gebouw met een zeer hoog kwaliteitsniveau en uitstekende faciliteiten, zoals een fitness, binnentuin en een centrale entree met bewaking en receptie.

Functies:
Kantoorruimte, Parkeren 
Metrage:
45000 

Kruisplein 15-25 Rotterdam

9.500 v.v.o. kantoorruimte in het gebouw gelegen aan Kruisplein 15-25 in het Rotterdam Central District. De gebouwen maken deel uit van het First Arrivals complex. Dit complex omvat naast vier kantoorgebouwen ook een eigen parkeergarage en is gelegen op de hoek van het Weena en het Kruisplein. Kruisplein 25 ligt direct tegenover Rotterdam CS. Het Weena is een kantorenboulevard van internationale allure, met veel gerenommeerde bedrijven.

Locatie:
Weena-Stationsplein 
Functies:
Kantoorruimte, Parkeren 
Metrage:
9.500m² kantoor 

Noma House Amsterdam

Het concept is 100% van nu: NoMA House geeft ruimte aan ontmoeting en samenwerking en biedt u een comfortabele, productieve werkomgeving. Door de centrale ligging, op de hoek van de Parnassusweg en de Gustav Mahlerlaan, vormt NoMA House een fraai, nieuw herkenningspunt in het centrumgebied van Zuidas.
NoMA House telt circa 14.000 m2 vvo verdeeld over 11 verdiepingen – het gebouw is zeer energiezuinig (Breeam Excellent) en uitermate flexibel, waardoor nieuwe indelingsconcepten in de toekomst gemakkelijk kunnen worden gerealiseerd.
Door de transparante architectuur, de verfijnde materialen en de mooie buitenruimtes – een centrale binnentuin, spectaculaire dakterrassen – leent NoMA House zich goed voor bedrijven die op zoek zijn naar eigen identiteit, kwaliteit en rust in de hectiek van Zuidas. NoMA House is als cornerhouse een echte blikvanger. Niet door massa en volume, maar door zijn exclusieve, elegante en transparante uitstraling.

Locatie:
Mahlerlaan - Zuidas 
Functies:
Kantoorruimte, Parkeren 
Metrage:
14.000 m² kantoren 

Oranjekwartier Fase 2-3 Amsterdam

154 hoogwaardige huurwoningen in Fase 1 en 150 in Fase 2, gebouwd rond een centrale binnentuin in een stedelijke woonomgeving, dichtbij het centrum. Onder het complex bevindt zich een parkeergarage voor bewoners en bezoekers. In de omgeving zijn horeca en winkels gevestigd. Het project omvat tevens 930 m² (fase 2) en 500 m² (fase 3) bvo commerciële ruimte.

Functies:
Appartementen, Winkelruimte 
Metrage:
300 appt. & commerciële ruimte 

Postjesweg Amsterdam

Het kantoorgebouw op de Postjesweg 175 is gelegen in Amsterdam West, stadsdeel Slotervaart. In de directe omgeving zijn een aantal voorzieningen gevestigd zoals een winkelcentrum op het August Allebéplein.Tevens zijn er openbare voorzieningen zoals scholen, bibliotheken en speelplaatsen op loopafstand bereikbaar. Het gebouw is uitermate geschikt voor multi tenant gebruik. De vloervelden zijn flexibel in te delen waardoor zowel open als cellenkantoren kunnen worden toegepast.

Locatie:
Oud-West 
Functies:
Kantoorruimte 
Metrage:
3.710 m² kantoor 

Premier Suites & Offices Rotterdam

Op een perfecte locatie, in de directe nabijheid van het Centraal Station in het Rotterdam Central District, vind u Premier Offices. Premier Suites & Offices maakt deel uit van de herontwikkeling van het Weena Point gebied waartoe ook de exclusieve FIRST TOWER behoort.

In totaal zijn de bovenste 7 verdiepingen te huur van ca. 570 m² v.v.o. Het is mogelijk om een gerenoveerde kantoorruimte te huren vanaf ca. 285 m² v.v.o.

De onderste 9 verdieping worden getransformeerd tot 104 suites voor het short stay concept van PREM Group. Tevens wordt er ca. 1.400m² aan Retail gerealiseerd op de begane grond en 1e verdieping.

Locatie:
RCD Rotterdam 
Functies:
Kantoorruimte, Winkelruimte 
Metrage:
12.000m² 

Residence Trompenberg Hilversum

Residence Trompenberg ligt in de bestaande villawijk 'Trompenberg' in het noordwesten van Hilversum. Het project omvat 28 luxe huurwoningen, verdeeld over 4 kleinschalige appartementengebouwen en één 2-onder-1 kap. De gebouwen staan in een geaccidenteerd parkachtig landschap. Alle appartementen zijn voorzien van royale balkons of dakterrassen. Het landschap, de gebouwen en het interieur zijn in nauwe samenhang ontwikkeld en vormen een zeer hoogwaardige woonomgeving.

Locatie:
Trompenberg 
Functies:
Appartementen, Parkeren 
Metrage:
28 luxe huurappartementen 

Rondeel Alphen a/d Rijn

Een hoogwaardig kantorenproject in Alphen aan den Rijn. Het project bestaat uit een complex van meerdere bouwdelen. Het gebouw oogt modern en uitnodigend tegelijk, met z'n veelheid aan glasoppervlakte. Vanuit de hogere verdieping heeft men een onbelemmerd panorama op de omgeving. De toepassing van traditionele materialen en donkere baksteen geeft het pand sfeer. Binnentuinen geven het gevoel van huiselijkheid. Men komt binnen via de eigen entree van Rondeel.

Functies:
Kantoorruimte, Parkeren 
Metrage:
4.110 m² kantoorruimte 

Startbaan 8, De Connectie Amstelveen

Transformatie van een verouderd kantoorpand aan Startbaan 8 in Amstelveen, naar 140 huurappartementen en 9 eengezinswoningen met tuin (koop). In het plan wordt geparkeerd op eigen grond en ingezet op een kwalitatief hoogwaardige en groene uitstraling. Denk hierbij aan groene terrassen en daken en een groene binnenplaats. Het idee is om van een anoniem en gesloten kantoorpand te komen tot een veilige, meer open en levendige woonbuurt. 25 september 2018 is er een inloopbijeenkomst van 19.00-20.30 uur in het bedrijfsverzamelgebouw aan Startbaan 8. Voor meer informatie zie nieuwsbericht

Functies:
Appartementen 
Metrage:
140 appartementen, 9 eengezinswoningen 

Woudstede Utrecht

Het gebouw Woudstede ligt aan de rand van woonwijk Lunetten en vormt tezamen met diverse kantoorgebouwen een kantorencluster. Dit cluster is gerealiseerd op loopafstand van NS-station Utrecht-Lunetten. Het busstation maakt het eveneens mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer systeem van Utrecht. Het vloeroppervlak van het kantoorgebouw is verdeeld over 5 lagen. De kantoorruimten zijn licht en transparant.

Locatie:
Lunetten 
Functies:
Kantoorruimte, Parkeren 
Metrage:
5.800m² kantoorruimte