Belegging · Ontwikkeling · Realisatie · Beheer

Deze website is ook beschikbaar in deze andere talen
Projecten m.b.t. verhuur

FIRST Rotterdam Rotterdam

FIRST is de nummer één kantoorlocatie van Rotterdam. De architectuur is hoogwaardig, de plek perfect. FIRST ligt in het hart van het prestigieuze Rotterdam Central District. Recht tegenover Rotterdam Centraal: de entree naar de stad, de portal naar Europa.

Onderdeel van FIRST is de ruim 120 meter hoge FIRST TOWER. Een gebouw met een zeer hoog kwaliteitsniveau en uitstekende faciliteiten, zoals een fitness, binnentuin en een centrale entree met bewaking en receptie.

Functies:
Kantoorruimte, Parkeren 
Metrage:
45000 

Kruisplein 15-25 Rotterdam

9.500 v.v.o. kantoorruimte in het gebouw gelegen aan Kruisplein 15-25 in het Rotterdam Central District. De gebouwen maken deel uit van het First Arrivals complex. Dit complex omvat naast vier kantoorgebouwen ook een eigen parkeergarage en is gelegen op de hoek van het Weena en het Kruisplein. Kruisplein 25 ligt direct tegenover Rotterdam CS. Het Weena is een kantorenboulevard van internationale allure, met veel gerenommeerde bedrijven.

Locatie:
Weena-Stationsplein 
Functies:
Kantoorruimte, Parkeren 
Metrage:
9.500m² kantoor 

Premier Suites & Offices Rotterdam

Op een perfecte locatie, in de directe nabijheid van het Centraal Station in het Rotterdam Central District, vind u Premier Offices. Premier Suites & Offices maakt deel uit van de herontwikkeling van het Weena Point gebied waartoe ook de exclusieve FIRST TOWER behoort.

In totaal zijn de bovenste 7 verdiepingen te huur van ca. 570 m² v.v.o. Het is mogelijk om een gerenoveerde kantoorruimte te huren vanaf ca. 285 m² v.v.o.

De onderste 9 verdieping worden getransformeerd tot 104 suites voor het short stay concept van PREM Group. Tevens wordt er ca. 1.400m² aan Retail gerealiseerd op de begane grond en 1e verdieping.

Locatie:
RCD Rotterdam 
Functies:
Kantoorruimte, Winkelruimte 
Metrage:
12.000m²