Belegging · Ontwikkeling · Realisatie · Beheer

Deze website is ook beschikbaar in deze andere talen
Willek. proj.

Oranjekwartier Fase 2-3 Amsterdam

Appartementen, Winkelruimte 
Te huur: 3 commerciële units van ca. 180m² per stukTekst

Over Maarsen Groep

Maarsen Groep is vastgoedinvesteerder en ontwikkelaar van commercieel vastgoed en appartementen. Onafhankelijk, veelzijdig, ondernemend en met een focus op de lange termijn. Onze bedrijfshistorie gaat terug tot 1946: al meer dan 70 jaar kiezen wij voor stabiliteit en investeren we actief en voortdurend, zowel direct in onze projecten als in de omgeving ervan.

Deze benadering stelt ons in staat meerwaarde te realiseren voor de gebruiker, maar ook voor de gemeenten waar we actief zijn en voor de omgeving waarvan onze vastgoedprojecten deel uitmaken. Duurzaamheid, transparantie, integriteit en een optimale prijs-kwaliteitverhouding staan centraal bij ieder project.

Als langetermijninvesteerder zijn wij in grote projecten een betrouwbare partner met een sterke commitment en de bereidheid om zelf substantieel mee te investeren. Maarsen Groep heeft een duidelijke focus, zowel geografisch als op type projecten, en loopt niet weg voor de eigen verantwoordelijkheid om vastgoedontwikkelingen, door langjarige betrokkenheid en toegewijde inzet, tot een succes te maken.