Belegging · Ontwikkeling · Realisatie · Beheer

Deze website is ook beschikbaar in deze andere talen
Lijst met projecten

@Amstel Amsterdam

Medio 2016 zijn alle 44 koopappartementen aan het 1e Amstelvlietpad (Kopblok) opgeleverd aan de kopers. De appartementen van hebben een oppervlakte van ca. 120 tot 160 m2. Deze appartementen zullen direct uitzicht op de Amstel hebben.

Locatie:
uitzicht over de Amstel 
Functies:
Appartementen 
Metrage:
6.000 m² 

Breukelen KavelsA2 Breukelen

De ambitieuze ondernemer die graag gezien wil worden, vindt met Kavels A2 de gedroomde locatie om zijn onderneming perfect over het voetlicht te brengen. Kavels A2 biedt het beste als het gaat om functionaliteit, een strategische locatie en de bijbehorende kwaliteiten van zowel het gehele complex als de individuele gebouwen. Het resultaat is een prominent complex, omringd door een groen park met waterpartij en een royale parkeervoorziening. Kavels A2 biedt zelfstandige exposure op een voor dit prestigieuze gebied unieke kleine schaal.

Locatie:
“De Corridor”, Park Breukelen 
Functies:
Bedrijfsruimte 
Metrage:
15.000 m² 

FIRST Rotterdam Rotterdam

FIRST is de nummer één kantoorlocatie van Rotterdam. De architectuur is hoogwaardig, de plek perfect. FIRST ligt in het hart van het prestigieuze Rotterdam Central District. Recht tegenover Rotterdam Centraal: de entree naar de stad, de portal naar Europa.

Onderdeel van FIRST is de ruim 120 meter hoge FIRST TOWER. Een gebouw met een zeer hoog kwaliteitsniveau en uitstekende faciliteiten, zoals een fitness, binnentuin en een centrale entree met bewaking en receptie.

Functies:
Kantoorruimte, Parkeren 
Metrage:
45000 

Noma House Amsterdam

Het concept is 100% van nu: NoMA House geeft ruimte aan ontmoeting en samenwerking en biedt u een comfortabele, productieve werkomgeving. Door de centrale ligging, op de hoek van de Parnassusweg en de Gustav Mahlerlaan, vormt NoMA House een fraai, nieuw herkenningspunt in het centrumgebied van Zuidas.
NoMA House telt circa 14.000 m2 vvo verdeeld over 11 verdiepingen – het gebouw is zeer energiezuinig (Breeam Excellent) en uitermate flexibel, waardoor nieuwe indelingsconcepten in de toekomst gemakkelijk kunnen worden gerealiseerd.
Door de transparante architectuur, de verfijnde materialen en de mooie buitenruimtes – een centrale binnentuin, spectaculaire dakterrassen – leent NoMA House zich goed voor bedrijven die op zoek zijn naar eigen identiteit, kwaliteit en rust in de hectiek van Zuidas. NoMA House is als cornerhouse een echte blikvanger. Niet door massa en volume, maar door zijn exclusieve, elegante en transparante uitstraling.

Locatie:
Mahlerlaan - Zuidas 
Functies:
Kantoorruimte, Parkeren 
Metrage:
14.000 m² kantoren 

Oranjekwartier Fase 2-3 Amsterdam

154 hoogwaardige huurwoningen in Fase 1 en 150 in Fase 2, gebouwd rond een centrale binnentuin in een stedelijke woonomgeving, dichtbij het centrum. Onder het complex bevindt zich een parkeergarage voor bewoners en bezoekers. In de omgeving zijn horeca en winkels gevestigd. Het project omvat tevens 930 m² (fase 2) en 500 m² (fase 3) bvo commerciële ruimte.

Functies:
Appartementen, Winkelruimte 
Metrage:
300 appt. & commerciële ruimte 

Park Kronenburg Amstelveen

De oude bebouwing is inmiddels gesloopt om plaats te maken voor bijna 40.000 m² bvo nieuwe kantoren. De locatie wordt omsloten door de Laan van Kronenburg, Uilenstede en de Prof. E.M. Meijerslaan. Voor de nieuwbouw zijn verschillende uitwerkingsvarianten mogelijk: een groot solitair gebouw op een groen dek, met daaronder parkeervoorzieningen; of een stedenbouwkundige opzet met een aantal kleinere gebouwen in een parkachtige, groene omgeving. Parkeergelegenheid onder het groene deklandschap.

Functies:
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte 
Metrage:
ca 38.000 m² 

Startbaan 8, De Connectie Amstelveen

Transformatie van een verouderd kantoorpand aan Startbaan 8 in Amstelveen, naar 140 huurappartementen en 9 eengezinswoningen met tuin (koop). In het plan wordt geparkeerd op eigen grond en ingezet op een kwalitatief hoogwaardige en groene uitstraling. Denk hierbij aan groene terrassen en daken en een groene binnenplaats. Het idee is om van een anoniem en gesloten kantoorpand te komen tot een veilige, meer open en levendige woonbuurt. 25 september 2018 is er een inloopbijeenkomst van 19.00-20.30 uur in het bedrijfsverzamelgebouw aan Startbaan 8. Voor meer informatie zie nieuwsbericht

Functies:
Appartementen 
Metrage:
140 appartementen, 9 eengezinswoningen 

Triple Q Utrecht

Ontwikkeling van ruim 8.950 m² bvo verdeeld over drie paviljoens (oplopend in grootte), ontworpen door Vera Yanovshtchinsky architecten, in het plandeel Nieuwe Rijn op Papendorp. De locatie is gelegen aan de Janssoniuslaan/Hondiuslaan. In 2011 is het middelste pand, ca. 3.000 m² BVO, gebouwd waarin sinds 1 januari 2012 IG&H Consulting is gevestigd.

De overige twee gebouwen dienen nog gerealiseerd te worden (ca. 2.000 m² en 4.000 m² BVO). Alle drie de paviljoens beschikken over half verdiepte parkeerplaatsen, direct onder het gebouw, te vermeerderen met 134 parkeerplaatsen in de aangrenzende parkeergarage.

Locatie:
Papendorp (Nieuwe Rijn) 
Functies:
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte 
Metrage:
8.950 m² 

Westerlaantoren Rotterdam

Het voormalige Vopak-hoofdkantoor in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier wordt in samenwerking met partners Brouwershoff en Vopak ingrijpend herontwikkeld tot een kantoor- en woontoren. Vopak heeft inmiddels haar intrek genomen in het nieuwe kantoorgebouw (fase 1), met spectaculair uitzicht over de Maas. Het kantoor van Vopak, alsmede het kantoorgedeelte van de toren wordt duurzaam en energiezuinig gekoeld met Maaswater. De oude kantoortoren is afgebroken tot het betonnen casco en wordt omgebouwd tot nieuwe kantoren en luxe appartementen. Er komen, bovenop een algemene entreeruimte, tien lagen kantoren en negen lagen woningen (hierin zijn per laag vijf appartementen voorzien). De algemene entreeruimte grenst (ondergronds) aan een recent gerealiseerde parkeergarage van ca. 350 parkeerplaatsen. Oplevering westerlaantoren is voorzien in februari 2012.

Functies:
Appartementen, Kantoorruimte 
Metrage:
10.000 m² kantoren en 45 appartementen (van ca. 95 tot 185 m² BVO)